Šokolaaditrühvlid

Interneti avarustest leitud retseptid, mille tulemusel saab trühvlid, mis ka ilma pideva külmkapis hoidmiseta tahked on.

100 g valget šokolaadi
1,5 spl. vahukoort
0,5 tl vanillsuhkrut
lisaks sobivad veel kaneel, kardemon
hakitud mandleid

Tükeldatud šokolaad, vahukoor ja maitseained panna kastrulisse ning sulatada nõrgal kuumusel ühtlaseks massiks. Jahutada. Panna külmkappi, kuni on piisavalt tahenenud. Veereta hakitud mandlites kuulikesed (umbes pool teelusikat ühele kuulikesele). Pane pabervormikestes külma tahenema.
Valge šokolaad jääb liiga vedel, kui panna rohkem koort kui ette nähtud. Kui nii juhtub, võib proovida erinevate lisanditega asja tihkemaks muuta (mandlipuru ja kakao toimivad).

100 g tumedat šokolaadi
3 spl. vahukoort
1 spl. võid
veeretamiseks kakaopulbrit (ilma suhkruta)

100 g šokolaadist saab umbes 12 trühvlit.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: