Šokolaaditrühvlid

Interneti avarustest leitud retseptid, mille tulemusel saab trühvlid, mis ka ilma pideva külmkapis hoidmiseta tahked on.

100 g valget šokolaadi
1,5 spl. vahukoort
0,5 tl vanillsuhkrut
lisaks sobivad veel kaneel, kardemon
hakitud mandleid

Tükeldatud šokolaad, vahukoor ja maitseained panna kastrulisse ning sulatada nõrgal kuumusel ühtlaseks massiks. Jahutada. Panna külmkappi, kuni on piisavalt tahenenud. Veereta hakitud mandlites kuulikesed (umbes pool teelusikat ühele kuulikesele). Pane pabervormikestes külma tahenema.
Valge šokolaad jääb liiga vedel, kui panna rohkem koort kui ette nähtud. Kui nii juhtub, võib proovida erinevate lisanditega asja tihkemaks muuta (mandlipuru ja kakao toimivad).

100 g tumedat šokolaadi
3 spl. vahukoort
1 spl. võid
veeretamiseks kakaopulbrit (ilma suhkruta)

100 g šokolaadist saab umbes 12 trühvlit.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: