Keeks

Klassikalise mureda keeksi põhiretsept.

Šokolaadikeeks

125 g jahu
125 g tärklist
1 tl. küpsetuspulbrit
200 g võid
200 g suhkrut
4 suuremat muna

Vahusta või suhkruga, klopi sekka munad. Lisa kuivained. Küpseta 180 kraadi juures umbes 1 tund ja 15 minutit. Lase vormis 10 minutit jahtuda.

Tiigrikeeksi jaoks lisa poolele taignale 3 spl. kakaod ja pane valge ja pruun taigen vaheldumisi vormi.
Tainas sobib ka muffinite jaoks võrdlemisi hästi.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: