Keeks

Klassikalise mureda keeksi põhiretsept.

Šokolaadikeeks

125 g jahu
125 g tärklist
1 tl. küpsetuspulbrit
200 g võid
200 g suhkrut
4 suuremat muna

Vahusta või suhkruga, klopi sekka munad. Lisa kuivained. Küpseta 180 kraadi juures umbes 1 tund ja 15 minutit. Lase vormis 10 minutit jahtuda.

Tiigrikeeksi jaoks lisa poolele taignale 3 spl. kakaod ja pane valge ja pruun taigen vaheldumisi vormi.
Tainas sobib ka muffinite jaoks võrdlemisi hästi.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: