Kohupiimakeeks

Kohupiimakeeks Ida Savi retseptiraamatust “Saiad, pirukad, koogid”. Väga hästi sobivad keeksi sisse ka rosinad.

100 g võid
150 g suhkrut
2 muna
250 g kohupiima (kohupiimapasta ei sobi)
200-250 g jahu
2 tl. küpsetuspulbrit

Sulata või, klopi suhkru ja munadega. Lisa kohupiim, jahu ja küpsetuspulber. Pane rõngasvormi ja küpseta 200 kraadi juures.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: