Lasanje

Lasanje Anni Arro retsepti järgi. 

lasanje

10 lasanje plaati või makarone
1 kg hakkliha
2 sibulat
4 küüslauguküünt
rosmariini
veidi valget veini
2 purki purustatud tomateid
2 spl. punet
200 g riivjuustu
200 g mozzarellat
soola, pipart

Sibul, küüslauk, rosmariin kergelt praadida. Lisada hakkliha, pruunistada. Lisada vein, tomatid. Hautada 10-15 minutit. Maitsestada soola, pipra ja punega.
Vormi põhja panna lasanje plaadid või makaronid, peale laduda hakkliha-tomati segu ja juustud. Korrata kihte, pealmiseks jätta pastatoode. Katta ühtlaselt riivjuustuga (kus juustu ei ole, sealt jääb kõva).
Küpsetada 200 kraadi juures umbes 30 minutit.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: