Lasanje

Lasanje Anni Arro retsepti järgi. 

lasanje

10 lasanje plaati või makarone
1 kg hakkliha
2 sibulat
4 küüslauguküünt
rosmariini
veidi valget veini
2 purki purustatud tomateid
2 spl. punet
200 g riivjuustu
200 g mozzarellat
soola, pipart

Sibul, küüslauk, rosmariin kergelt praadida. Lisada hakkliha, pruunistada. Lisada vein, tomatid. Hautada 10-15 minutit. Maitsestada soola, pipra ja punega.
Vormi põhja panna lasanje plaadid või makaronid, peale laduda hakkliha-tomati segu ja juustud. Korrata kihte, pealmiseks jätta pastatoode. Katta ühtlaselt riivjuustuga (kus juustu ei ole, sealt jääb kõva).
Küpsetada 200 kraadi juures umbes 30 minutit.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: