Šokolaadijäätis

Rammus jäätis, mille tegemine nõuab küll aega ja tähelepanu, kuid tulemus seda väärt. Oluline on iga 60 minuti järel külmuvat jäätist kahvliga hoolikalt segada, siis ei teki jääkristalle.

200 ml vahukoort
200 ml kohvikoort
50 g tumedat šokolaadi
2 spl. brändit
4 munakollast
2 spl. tuhksuhkrut

Koored valada potti, kuumutada. Lisada šokolaad ja brändi. Vispeldada munakollased ja suhkrut heledaks vahuks, lisada pidevalt vispeldades šokolaadi-kooresegule (NB! ei tohi keeda). Kuumuta segades kuni pakseneb. Kalla karpi, lase jahtuda, pane sügavkülma. Sega iga tunni järel (3-4 korda kokku).

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: