Šokolaadijäätis

Rammus jäätis, mille tegemine nõuab küll aega ja tähelepanu, kuid tulemus seda väärt. Oluline on iga 60 minuti järel külmuvat jäätist kahvliga hoolikalt segada, siis ei teki jääkristalle.

200 ml vahukoort
200 ml kohvikoort
50 g tumedat šokolaadi
2 spl. brändit
4 munakollast
2 spl. tuhksuhkrut

Koored valada potti, kuumutada. Lisada šokolaad ja brändi. Vispeldada munakollased ja suhkrut heledaks vahuks, lisada pidevalt vispeldades šokolaadi-kooresegule (NB! ei tohi keeda). Kuumuta segades kuni pakseneb. Kalla karpi, lase jahtuda, pane sügavkülma. Sega iga tunni järel (3-4 korda kokku).

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: