Veinitarretis

Veinitarretises on heaks valikuks näiteks Põltsamaa Punane või mõni muu marjadest (ja mitte viinamarjadest) tehtud vein. Soovitatav on lisada ka marju või puuvilju (näiteks külmutatud kirsid).

0.5 l vett
0.5 l magusat marjaveini
0.5 kl suhkrut
30 g želatiini
2 nelki
kaneelikoort
riivitud sidruni- või apelsinikoort

Želatiin 1o minutiks vette likku panna ja seejärel kuumaveevannis sulatada.
Vesi, suhkur ja maitseained keeta. Lisada vein ja sulatatud želatiin. Jahutada ja valada kaussidesse tarduma.
Serveerida rõõsa koore, vahukoore või jäätisega.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: