Veinitarretis

Veinitarretises on heaks valikuks näiteks Põltsamaa Punane või mõni muu marjadest (ja mitte viinamarjadest) tehtud vein. Soovitatav on lisada ka marju või puuvilju (näiteks külmutatud kirsid).

0.5 l vett
0.5 l magusat marjaveini
0.5 kl suhkrut
30 g želatiini
2 nelki
kaneelikoort
riivitud sidruni- või apelsinikoort

Želatiin 1o minutiks vette likku panna ja seejärel kuumaveevannis sulatada.
Vesi, suhkur ja maitseained keeta. Lisada vein ja sulatatud želatiin. Jahutada ja valada kaussidesse tarduma.
Serveerida rõõsa koore, vahukoore või jäätisega.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: