Rabarberikook

Ajakirjast Kodu ja Aed leitud retsept. Mahlane ja hapu kook.

400 g rabarberit
2 dl suhkrut
tl. kaneeli
1 muna
(1 tl. vanillisuhkrut)
0,5 dl piima
1,5 dl jahu
1 tl. küpsetuspulbrit

Klopi suhkur ja muna lahti. Lisa kaneel ja piim. Sega hulka jahu ja küpsetuspulber. Viimaseks sega taigna sisse rabarberitükid.
Vala segu koogivormi ja küpseta 200 kraadi juures kuni kook on kuldpruun (umbes 15-25 minutit).

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: