Rabarberikook

Ajakirjast Kodu ja Aed leitud retsept. Mahlane ja hapu kook.

400 g rabarberit
2 dl suhkrut
tl. kaneeli
1 muna
(1 tl. vanillisuhkrut)
0,5 dl piima
1,5 dl jahu
1 tl. küpsetuspulbrit

Klopi suhkur ja muna lahti. Lisa kaneel ja piim. Sega hulka jahu ja küpsetuspulber. Viimaseks sega taigna sisse rabarberitükid.
Vala segu koogivormi ja küpseta 200 kraadi juures kuni kook on kuldpruun (umbes 15-25 minutit).

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: