Paneeritud lillkapsas või brokoli

Maitsev suupiste, mille tegemine nõuab omajagu kannatust.

lillkapsast ja/või brokolit
riivsaia
muna
soola, pipart
õli

Kapsas lõigata suupärasteks tükkideks (õisikute kaupa). Keeta soolaga maitsestatud veeks pool-pehmeks (5-7 minutit). Kurnata ja pesta külma veega.
Munad lahti kloppida ja maitsestada soola ning pipraga. Õisikuid veeretada riivsaias, kasta muna sisse ning veeretada uuesti riivsaias.
Küpsetada fritüüris, ahjus või pannil kuldpruuniks. Ahjus 180 kraadi juures umbes 20 minutit. Fritüüris küpsetamise järel panna õisikud majapidamispaberile nõrguma.
Serveerida koos hapukoore või dipikastmega.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: