Guljašš

0,5 kg guljašiliha
1 väike sibul
pool punast paprikat või 1 tl paprikapulbrit
2 väikest porgandit
2 spl. jahu
4 dl puljongit
tomatipastat või ketšupit
1 dl hapukoort
soola
pipart
cayanne’i pipart

Liha ja sibul praadida pealt krõbedaks. Lisada peeneks hakitud paprika ja õhukesteks viiludeks lõigatud porgand. Segada hulka jahu ja lasta veidi praadida. Lisada puljong ja tomatipasta, segada ning jätta hauduma 15-20 minutiks (kuni korralikult küps). Segada hulka hapukoort tunde järgi (paras kogus, et kreemiseks muutuks). Maitsestada soola ja pipardega.
Serveerida kartuli, riisi, makaronide või mille iganes muu söödava kraamiga.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: