Guljašš

0,5 kg guljašiliha
1 väike sibul
pool punast paprikat või 1 tl paprikapulbrit
2 väikest porgandit
2 spl. jahu
4 dl puljongit
tomatipastat või ketšupit
1 dl hapukoort
soola
pipart
cayanne’i pipart

Liha ja sibul praadida pealt krõbedaks. Lisada peeneks hakitud paprika ja õhukesteks viiludeks lõigatud porgand. Segada hulka jahu ja lasta veidi praadida. Lisada puljong ja tomatipasta, segada ning jätta hauduma 15-20 minutiks (kuni korralikult küps). Segada hulka hapukoort tunde järgi (paras kogus, et kreemiseks muutuks). Maitsestada soola ja pipardega.
Serveerida kartuli, riisi, makaronide või mille iganes muu söödava kraamiga.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: