Kõrvitsakeeks

Kõrvits annab keeksile mahlasuse, kaneel ja ingver maitse. Kõrvitsaga küpsetistel ei ole tuntavat kõrvitsa maitset ka siis, kui tugeva maitsega lisandid panemata jätta.

4 dl jahuIMG_1415
1/2 tl. kaneeli
1/4 tl ingverit
1/4 tl. soola
1 tl. küpsetuspulbrit
2 dl suhkrut
125 g võid
2 muna
200 ml kõrvitsapüreed
1/4 dl piima
1 tl. vanillsuhkrut
100-150 g rosinaid
100-150 g kuivatatud jõhvikaid

Vahusta sulatatud või ja suhkur. Klopi hulka munad. Lisa kõrvitsa püree ja piim ning seejärel kokku segatud kuivained ja rosinad. Vala keeksivormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 55 minutit.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: