Kõrvitsakeeks

Kõrvits annab keeksile mahlasuse, kaneel ja ingver maitse. Kõrvitsaga küpsetistel ei ole tuntavat kõrvitsa maitset ka siis, kui tugeva maitsega lisandid panemata jätta.

4 dl jahuIMG_1415
1/2 tl. kaneeli
1/4 tl ingverit
1/4 tl. soola
1 tl. küpsetuspulbrit
2 dl suhkrut
125 g võid
2 muna
200 ml kõrvitsapüreed
1/4 dl piima
1 tl. vanillsuhkrut
100-150 g rosinaid
100-150 g kuivatatud jõhvikaid

Vahusta sulatatud või ja suhkur. Klopi hulka munad. Lisa kõrvitsa püree ja piim ning seejärel kokku segatud kuivained ja rosinad. Vala keeksivormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 55 minutit.

  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: