Võikreem

Barbara Maher’i raamatust “Koogid”. Piisav kogus 20 cm läbimõõduga koogi katmiseks.

125 g pehmet magedat võid
250 g sõelutud tuhksuhkrut
1 tl. vanilliekstrakti
1 spl. piima või koort

Vahusta või suhkruga. Lisa vanilliekstrakt, seejärel piim või koor ja vahusta paksenemiseni.

Variandid:
Šokolaad: 100 g sulatatud šokolaadi
Kohv: 2 spl. lahustuvat kohvi + 1 spl. keevat vett
Sidrun: 1 spl. värsket mahla + 1 sidruni koor
Apelsin: 1 spl. värsket mahla + 1 apelsini koor

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s