Kreegi korvikesed

Kreegikorvikeliivataigent
küpseid kreeke
suhkrut
1-2 spl. tärklist 1 kg kreekide kohta
mandlilaaste

Valmista liivataigen ning suru õhukese kihina vormidesse, jäta külmkappi ootele.
Lõika kreegid kaheks ning eemalda kivi. Lisa maitse järgi suhkrut ning tärklis. Täida korvikesed kreegiseguga ning kaunista mandlilaastudega.
Küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

Advertisements
  1. Lisa kommentaar

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: